Skoči na vsebino

SLOVENSKI VODNI KROG 2013 – Napovednik

  Letošnja serija osmih oddaj SLOVENSKI VODNI KROG se prične v nedeljo, 8. decembra 2013, na 1. programu TV Slovenija.

  Oddaje si bodo sledile v naslednjem vrstnem redu: 1. Hubelj, 2. Borovniščica, 3. Lobnica, 4. Kobiljski potok, 5. Cerkvenica, 6. Mutska Bistrica, 7. Spodnja Soča, 8. Gabernica.

  Na ogled pa bo tudi 25. minutna oddaja IZZA KAMERE VODNEGA KROGA 2013, ki vas bo odpeljala v zakulisje serije letošnjih osmih epizod. Zgodbe ustvarjalcev, utrinki iz letošnjih epizod ter novi voditelj so dobri razlogi, da si ogledate oddajo, ki napoveduje novo in svežo sezono ter predstavi lokacije letošnjih osmih filmov.

  Novost letošnjih oddaj je priznani slovenski glasbenik Gušti, ki se je odlično znašel v vlogi fotografa Roka. V oddajah pogosto navdihnjeno igra na malo črno kitaro. V voditeljskem paru poleg Roka nastopa še Ana, ki jo je hudomušno odigrala mlada perspektivna igralka Tina Potočnik, članica igralskega ansambla MGL.

  Značilnost novih epizod je dinamičnost, vsebinska raznolikost in mnogo prečudovitih posnetkov narave, ki izjemno lepo dopolnjujejo koncept oddaj – raziskovanje skritih kotičkov vodnih bregov Slovenije.

  Ustvarjalci dokumentarno-igranih oddaj vas vabimo na popotovanje po vodnih krajinah Slovenskega vodnega kroga 2013.